Til den, der får mandlen

Vi kender denne tid på juleaften. Den gode julemad er spist og der er skålet og nu er tiden kommet til den traditionsrige risalamande. Stemningen er altid lidt speciel her, for børnene er ved at revne af utålmodighed efter at få gaver. Men de må holde ud lidt endnu, og hvem ved om der skulle vanke en ekstra gave? En mandelgave. Tænk, hvis man også er den, der finder mandlen og skal have mandelgave? Ulidelig spænding.

Det kan være svært at finde på, hvad årets mandelgave skal være. Man kunne godt bruge nogle mandelgave ideer, for der er så meget andet man skal tænke på op til jul. Heldigvis er der hjælp at hente. For kigger du ind hos Bog & Idé, så kan du finde mange gode mandelgave ideer. Her er noget for en hver smag. En liste, delt op i kategorier, så du nemt kan finde de rette mandelgave ideer til netop din juleaftens middag. Det skal nok blive godt.

Vælg med hjertet

Onkel sidder ovre på den anden side af bordet og lyder hele tiden som om han har fået en mandel ind i munden, men han siger ikke andet en lyde. Har han den, og gemmer den for os? Det er næsten ikke til at holde ud. Børnene kæmper for at få mere risalamande ned. Hvem får mandelgaven? Skal det være onkel i år? Eller er der stadig en chance for lillesøster?

I nogle hjem har man snydt på forhånd og lagt en mandel i barnets portion. Så er der mandelgave ideer nok, for man ved hvem der vinder. Men er det en rigtig konkurrence, så er mandelgave ideer guld værd. Skal det være en bog, et puslespil eller måske et lille brætspil? Der er mange gode ideer at finde hos boghandleren.

Gode gamle jul

Det ender jo altid med at spændingen bliver udløst. Om det er lillesøster eller onkel, der trækker mandlen ud af munden og gør krav på sejren, det skal ikke afsløres her. Men takket være 

Iga

justgalthen@gmail.com

Ingen kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.