En buket, der aldrig visner

Nogle køber aldrig blomster. Det er lidt synd. Andre køber kun blomster til andre. Det er smukt. Og så er der dem, som både køber blomster til andre og sig selv. De har mange glæder i livet. For de to sidstnævnte er der meget fornøjelse at hente ved at besøge en blomsterbutik, et gartneri eller et plantecenter. Her kan man finde de smukkeste blomster og få hjælp til at skabe vidunderlige buketter. Også buketter, der holder evigt.

Man kan lave de yndigste buketter med tørrede blomster. Det fine ved tørrede blomster er, at de ikke skal have vand og aldrig visner og bliver kedelige. En buket levende blomster er dejlig at have, og smuk ser den ud, men desværre holder en sådan buket sjældent mere end tre-fem dage. Det ser ikke så spændende ud, når der står en halvgammel buket blomster på stuebordet. Har man til gengæld en buket tørrede blomster, så bliver den aldrig kedelig at se på.

Mange arter at vælge imellem

Når man skal lave en evighedsbuket, så bruger man blomster, som er egnet til tørring. Der er mange at vælge imellem, blandt andet en del græsser, som for meget fine og yndefulde blomster. Lavendel egner sig også godt til tørring. De lilla blomster giver et smukt islæt i en buket af tørrede blomster. Det samme gør et par grene af eukalyptus, siv eller hindebæger.

Man kan sammensætte de smukkeste buketter af tørrede blomster. De passer glimrende ind i det moderne hjem, hvor rene linjer og stramme former kontrasteres af evighedsbukettens organiske struktur. Det er særdeles dekorativt, og der er ingen pasning forbundet med tørrede blomster. De behøver ikke engang vand. Lettere bliver det næppe.

Se det fine udvalg

Hos Planteriget kan du se et udvalg af de mange tørrede blomster, der egner sig til evighedsbuketter. Det er let at lave en smuk buket med disse blomster. Og hvis du ikke har mod på selv at prøve, så kan du sagtens bestille en smuk, færdig buket. Enten til dig selv, en god ven, eller en, du virkelig har kær. Sig det med blomster.

Iga

justgalthen@gmail.com

Ingen kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.