Dette er de dyreste designer lamper

Designer lamper kan være dyre, men mange af dem mister heller ikke værdi. Designer lamper fra f.eks. Poul Henningsen, Christian Dell og Arne Jacobsen har det med ikke at miste værdi, og du kan derfor investere i de danske designer lamper og derefter sælge dem år efter med nogenlunde samme værdi. Der er mange, der samler på gamle designer lamper og du kan dermed også ende med at få mange penge for det alligevel. Men hvilke er egentligt de dyreste designer lamper på verdensplan?

Designer lamperne koster mere end millioner kroner og er kreeret med hver evig eneste detalje i kvalitetsmaterialer.

Pink Lotus Tiffany Lampen

Denne lampe koster 2,8 millioner dollar og er hidtil en af de mest dyreste lamper i verden. Lampen er ekstremt sjælden og blev solgt i New York i 1997. Lampen er lavet af 2000 handmalet glasstykke og sammensat perfekt, så det skaber smukt lys og kunst. Lampen er en af de mest kunstneriske lamper, som man kender til i dag og kan med sit håndmalede glas give unikt og smukt lys, som aldrig før.

Lysekrone i Kuwaiti Mall

Denne lampe koster 1,8 millioner dollar og kan findes i Mellemøsten i et storcenter i Kuwait. Lampen har en 360° rund ring og udstråler en masse lys. Denne lampe er en af de dyreste lysekroner på verdensplan og har bl.a. et unikt kongeligt look.

Wisteria Lamp fra Tiffany

Som den første lampe er denne lampe sammensat af malede glasstykker. Denne Tiffany lampe ligner et hængende træ med smukke blå nuancer. Lampen blev auktioneret i 2010 og solgt for 1,5 millioner dollars. Den blev estimeret til kun at have en værdi på 600.000 dollars, men blev solgt for mere end dobbelt så meget. Det er altså ingen hemmelighed, at Tiffany lamperne har sit helt eget unikke look.

Salviati lysekrone

Denne lysekrone stammer fra før det moderne gennembrud og er kreeret af den italienske designer Giulio Salviati. Denne krystalglas lysekrone blev sammensat i 1900-tallet og er den eneste af sin slags. Med dette i tankerne estimerer eksperter, at lampen har en værdi på over 1 million dollars.

Tiffany Trumpet Creeper bordlampen

Tiffany gør det igen, og igen. Denne lampe er, som de tidligere nævnte, lavet af glasstykker og blev designet i 1910. Denne farverige lampe har en trompet form, som giver lyset et smukt glans. Denne lampe har en værdi på omkring 400.000-600.000 dollars. Dette svarer til over 1 million danske kroner.

Designer lamper er altså dyre og disse er nogle af de dyreste på verdensplan. Du kan dog starte med at finde din lidt billigere designer lampe til hjemmet og start din passion for designer lamper allerede i dag. Du vil ikke fortryde det, når du opdager hvor smukt et lys rummet får med en god lampe.

Iga

justgalthen@gmail.com

Ingen kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.